ARA SOM TOTS!!!

Publicado por Rosana | 7:54 | 9 comentarios »








Aquest curs continuem amb el projecte de noves tecnologies “El Roís al ciberespai”, ampliant-se  a tots els alumnes, a tots els pares i a tots els mestres del Centre.

Els professors ens hem proposat continuar treballant amb un dels objectius que marca la llei d’educació LOE: “ La competència digital, i l’ús de les TICs”  (Noves  tecnologies)
I amb aquesta finalitat s’amplia l’oferta dels blogs del col.legi.

Ara en tindrem un per cicle, a més a més, del blog  de formació que porta per títol el nom del projecte “El Roís al ciberespai” .

Els nostres blogs sòn una eina de formació i participació de tots els membres de la comunitat escolar: Pares, alumnes i mestres.

Aci anireu trobant activitats de les aules, produccions dels alumnes, excursions i eixides, etc, etc.

Des de dins de cada blog es podrá accedir a la resta de la forma més senzilla: Clicant damunt del nom de cada blog, que trobarem a un costat.

Les  adreces  són:

Formació:        http://elroisalciberespai.blogspot.com/

Ed. Infantil:      http://educacioinfantilroisdecorella.blogspot.com/

Primer cicle:    http://estrelleta13.blogspot.com/

Segon cicle:    http://segoncicleroisdecorella.blogspot.com/

Tercer cicle:    http://tercercicleroisdecorella.blogspot.com/


Els blogs, una de les eines que formen la Web 2.0, no tendrien sentit sense els comentaris, els vostres comentaris. Són un canal de participación, per la qual cosa cal que vosaltres els pares, mares, i resta de familia:  Deixeu els vostres comentaris, les vostres opinions, etc.





9 comentarios

  1. Ma Jesús // 29 d’octubre del 2010, a les 20:47  

    Està molt bé això d'anar tots junts. Som molts, i entre tots hem de col.laborar per millorar la ja bona imatge del nostre col.le.
    Els xiquets i xiquetes i la societat en general, tenen ara nous mitjans de comunicació, i nosaltres els hem de coneixer per traure-li profit en el nostre camp: L'educació.

  2. salva // 1 de novembre del 2010, a les 20:04  

    Ara que tinc un momentet donar-vos la enhorabona per treball que esteu desenvolupant les dos a soletes, i per ser el motor que fa que la nostra escola esté a la capçalera de les escoles de Gandia en aquest tema.

  3. Ma Jesús // 1 de novembre del 2010, a les 21:08  

    Salva, com que a soletes? Tu és que no comptes a tots eixos que col.laboren ballant i fent espectacle?
    I no mire a ningú, eh!

    Hi han moltes maneres de col.laborar!

  4. angels // 2 de novembre del 2010, a les 13:00  

    ens aclarirem?

  5. carmen // 2 de novembre del 2010, a les 13:00  

    El curs passat ja vaig fer albún comentari

  6. maite // 2 de novembre del 2010, a les 13:01  

    ens ho passem molt bé.

  7. Pepito // 2 de novembre del 2010, a les 13:01  

    on puc comentar ?

  8. esther // 2 de novembre del 2010, a les 13:02  

    ja esta ací infantil!!! quan aprenem a publicar ficarem moltes fotos i coses boniques, ja voreu. moltes gràcies per ensenyar-nos a fer-ho, poquet a poquet anirem aprenent.

  9. maite // 5 de novembre del 2010, a les 12:56  

    Com Salva, he de dir, que aquestes dos companyes, Maria Jesús i Rosana estan portant endavant tota aquesta tasca soles o com diem en la Safor "asoles", llevant-se hores de disfrutar de la família, feina de casa...per tal que tots els mestres de l'escola ens impliquem en els blogs i publiquem comentaris. Aquesta iniciativa és molt beneficiosa per a una bona comunicació família-escola i que els pares i mares pregunten tot allò que els interessa. Moltes gràcies a les dos