És responsabilitat de tots

Publicado por Ma Jesús | 20:15 | 3 comentarios »


A un xiquet, igual que li ensenyem a parlar i caminar, també  li s'ha d'ensenyar a menjar, tant en qualitat com en quantitat.  En general, hui dia els xiquets prenen més quantitat d'aliments de la que precisen. I la tasca de que s'ensenyen a alimentar-se bé, és responsabilitat de pares i educadors.

Com a pares, hem de predicar amb l'exemple. Els hàbits alimenticis dels xiquet/es guarden una relació directa amb els hàbits dels seus progenitors. 
D'ací la importància de mantenir en casa una alimentació completa i equilibrada per a tota la família. A més a més, està demostrat que si el pare o la mare  són partidaris de alimentar-se adequadament,  els seus fills  també ho faran.  I aquesta  educació que estan donant als seus fills relativa a l'alimentació, va a repercutir positivament en la seua qualitat de vida actual i futura.
 
En dies posteriors anirem desenvolupant més aquest tema, que com ja sabem tots, és el tema que hem elegit aquest curs en el col.legi, com a objectiu de curs. 
Què us pareix?


lian107

3 comentarios

  1. Rosana // 4 de novembre del 2010, a les 21:49  

    No és difícil menjar sa.De vegades és més complicat en els menuts, però hi ha "truquis" per fer-los el menjar més agradable.El cap de setmana penjaré un vídeo d'una gran professional en el tema de l'alimentació infantil.

  2. maite // 5 de novembre del 2010, a les 12:48  

    Com ja vos va comentar Maria Jesús, el fil conductor d'aquest curs a l'escola és "la nutrició" o el que és el mateix, una bona alimentació. Intentarem des de l'escola que els alumnes agafen hàbits alimentaris salutables i espem que els pares i mares ens ajuden a dur a terme tots aquestos hàbits. ¡Amb un poc d'esforç, ho conseguirem!. Moltes gràcies

  3. rosa // 7 de novembre del 2010, a les 20:35  

    El meu fill comença a dir-me que vol menjar sa, més fruita i menys coses amb xocolate,sobretot al berenar.
    Açó funciona,i jo ho aplicaré.