Aquest és el llibre que m'he llegit en les vacances de Pasqua i sempre que trobe un llibre que és útil i que convida a la reflexió, que ens aporta algo NOU, m'agrada compartir-lo amb totes les persones que visiten el nostre blog.

L'obra és una recopilació de 20 històries personals al voltant de la seua vida professional en España en PLENA CRISI.
Ernest Daubar és un xic que porta una agencia online que organitza no sols viatges, també activitats, jornades etc.. per a families monoparentals podeu visitar el seu portal prèvia inscripció:

El llibre té afirmacions com aquesta:
"YO CREO QUE LA ECONOMÍA ES CÍCLICA Y QUE NECESITA MOMENTOS DE CRISIS PARA SANEARSE.   SERÁN LOS MÁS CAPACITADOS Y LOS MÁS ESFORZADOS LOS QUE TENDRÁN ÉXITO"


Aquesta pàgina creada per Aurora Guillén, Ana Quesada i Pepa Mosquera  està en procés de reciclatge però estarà una altra vegada en actiu aviat. Inclou ofertes de treball i assessorament,  psicòleg, jurista, economista, un empresari i una experta en recursos humans.
A més a més la Web compta amb una secció d'actualitat, enquestes al voltant de temes de hui...

Servirà la reforma laboral per crear llocs de treball??

Algo curiós com és una secció on s'ofereixen objectes que poden ser útils per a algunes persones i que per a altres ja no tenen utilitat. Les històries destaquen com les persones enfoquen els seus negocis davant de la crisi. Una perruqueria, venda de complements, una tenda d'estores... són alguns dels escenaris.


 El llibre està escrit per ANA BERMEJILLO IBÁÑEZ (Madrid,1978),una autora molt jove, licenciada en Ciències de la Comunicació.

                                         Sincerament , molt interessant.