Coneixeu a Super Antonio?

Publicado por Ma Jesús | 22:11 | 3 comentarios »


Antonio és un xiquet de cinc anys que té paràlisi cerebral i que, com diuen els seus companys del col.legi, “va en un carrito especial”. 

La seua història, la de l'emocionant relació que manté amb els seus companys, la de la inclusió d'aquest alumne en el col.legi Camposoto de San Fernando, Càdiz, és un dels menuts però impactants trossets de realitat que de vegades eixen i ens arranquen a tots un somriure. 

A Súper Antonio, "el príncipe de Camposoto", l'hem  conegut gràcies al treball d'un membre de la Delegació d'Educació, Javier Navarrete, que va voler parlar de la inclusió en possitiu i transmetre un missatge que remoguera alguna conciència; i de Salvador Gil, realizador d'aquesta petita joia de menys de cinc minuts a través de la seua empresa "Estamos Grabando".

Junts es posaren mans a l'obra i a finals de desembre pujaren a la seua web la història de Súper Antonio, un xiquet, que ja sap llegir, que inclús fa surf i que és el centre de la seua classe.

El video ple d'optimisme no va passar desapercebut a la comunitat virtual, cansada de política, corrupció, males notícias i desànim generalitzat.   Fa  uns díes tot va explotar i el video es  va convertir en el fenòmen del moment, del que es parla sense parar en totes les xarxes socials, televisions, periòdics........i que en aquests moments compta ja amb 400.000 visitas en Youtube.

 Enhorabona!

  http://www.reporterosjerez.com

3 comentarios

  1. pura // 23 de gener del 2013, a les 18:58  

    Hi ha que vore com els adults o mestres podem crear un clima , un ambient tant possitiu en el grup classe, fins i tot amb dificultats com la d'Antonio. Qué bonic, m'encanta.

  2. Rosana // 23 de gener del 2013, a les 20:41  

    Fantàstic vídeo el d’Antonio. És cert que ell guanya en una escola ordinària però els seus companys també.

  3. tere // 27 de gener del 2013, a les 17:11  

    Genial super Antonio,genial la seua comunitat educativa i ben segur que també la seua família.M'encanta.