Ja sabeu que el CEIP Roís de Corella de Gandia, el nostre col·le, ha estat seleccionat, entre d'altres, com a guanyador de la fase provincial i autonòmica de la Comunitat Valenciana de la 29 Edició del Concurs Escolar de l'ONCE i la seva fundació, en concret en la Categoria B, 5è i 6è de Primària .

Es tracta d'un concurs eminentment pràctic i que coincideix amb la celebració del 75è aniversari de l' ONCE i els 25 anys de Fundació ONCE.

Sota el lema "La càpsula del temps: l'aventura de construir el futur", els participants han hagut de convertir-se en actors i directors de cinema per imaginar com volen que sigui la societat del futur en relació amb la discapacitat i la igualtat d'oportunitats.

Representants de l'ONCE han estat personalment hui al nostre col·le per lliurar dos premis per a cada un dels participants i per a la seua mestra.

Una divertida càmera web i una "caixa d'experiències" en família.

L’enhorabona a tots!!

3 comentarios

  1. Anònim // 20 de juny del 2013, a les 22:51  

    Enhorabona a tots!!! He vist tots els videos i estan molt divertits!! Molt bé per els guanyadors!!
    Blanca.

  2. tere // 23 de juny del 2013, a les 17:24  

    Moltes felicitats a tots i totes.Sou uns artistes,i és genial que l'escola participe amb la societat i amb organismes com l'ONCE tan preocupats per la integració de xiquets amb qualsevol mancança.Genial.

  3. maite // 26 de juny del 2013, a les 13:40  

    Felicitats!!! Un premi d'aquestes característiques no es reb tots els dies. I...enhorabona a la mestra que segur que els ha ensenyat a fer-ho com calia!!!