TALLER DE TROMPA

Publicado por maite | 16:47 | 2 comentarios »

     Hui, en el centre, tres dels nostres alumnes, Marc, Ivan i Àlex ens han ajudat a interessar-nos per un joguet tan antic com divertit com la trompa. Han fet coses espectaculars amb ella. Alguns hem provat a tirar-la o almenys intentar-ho. GRÀCIES XICS!!!!


 








AQUESTA SETMANA....

Publicado por Rosana | 19:19 | 1 comentarios »

 Ens han visitat dos companys, mestres, de Guatemala.
Elisabeth i Marvin formen part d'un projecte de treball "Fomentant l'educació inclusiva a Ixcan".Ells estan encetant l'educació inclusiva a les escoles del seu municipi.
Han vingut a conèixer, dins del notre sistema educatiu, com es treballa la diversitat, les distintes metodologies, els problemes que poden sorgir, quines són les funcions de cada professional que fa possible aquesta inclusió de l'alumnat.
S'han entrevistat amb els membres de la junta directiva de l'AMPA  per aprendre coses que després poden ser útils en el seu sistema educatiu i han dut a terme una sessió de treball molt productiva. 
 A diferència d'altres intercanvis, en aquesta ocasió han vingut per visitar l'aula CIL del nostre col·legi i s'han reunit amb el professorat especialista, l'orientadora i amb les persones que fan possible la inclusió en el nostre centre. La persona que els ha acompanyat en la seua visita és Esther, una mestra del nostre col·legi. molt compromesa amb Escoles Solidàries.
Una vegada més estem encantats d'estar oberts al món. Bon viatge, companys!!!




GRUP D'ATLETISME 2017

Publicado por maite | 10:23 | 0 comentarios »

    Com molts ja sabeu, una de les activitats que s'oferta en el nostre centre, a nivell extraescolar, és l' atletisme. Els alumnes estan molt contents amb el monitor que ho coordina, David. 
    Només cal vore la cara d'alegria dels alumnes que conformen el grup aquest any. Enhorabona a tots!!!!