Les bibliotecàries, Susa i M José, ens han contat la història del 9 d´Octubre i ens han preparat un taller de dolços per fer la nostra pròpia mocadorà.

Ací us deixem unes fotos per a què vegeu què bé ho hem passat els xiquets de 5 anys.


Añadir leyendaCom cada any, la banda del Tio de la Porra no ens ha fallat. Un poc ràpid, això sí. Esperem que gaudiu d'aquesta fira i festes i que torneu amb les piles carregades. Bon cap de setmana a tots i totes!!!!


Curs 2.017-18

Publicado por Ma Jesús | 20:49 | 0 comentarios »


Tasques de Final de curs

Publicado por Ma Jesús | 17:49 | 1 comentarios »


Hui, els alumnes de sisé, han buidat el Bagul d'OBJECTES PERDUTS, que tenim a l'entrada del col·legi, i han penjat, com si de roba estesa es tractara, totes les peces de roba que estaven dins del Bagul.
L'estesa de roba la tenim al primer pis de l'edifici principal.

S'ha anunciat per la megafonia del centre a l'hora de l'eixida, per tal de que pares i mares entrareu i mirareu si reconeixeu com a vostra alguna prenda i se l'emportareu.

A la resta de famílies del centre us convidem a entrar i mirar durant tot el dia de demà. A partir d'ahí la roba que no ha estat reconeguda per ningú serà donada a Càritas, al llarg del mes de juliol.


Us esperem! UN FESTIVAL IRREPETIBLE

Publicado por maite | 16:57 | 3 comentarios »

Com sabeu, cada any el curs acaba amb un festival que protagonitzen els alumnes de Tercer d'Infantil, Segon, Quart i Sisé de Primària. Aquestes imatges diuen més que mil paraules. 
Gràcies Jonathan, aquest any pel teu treball i als tutors i tutores que ho han fet possible. Als nostres alumnes de Sisé, que els vaja molt bé en la vida i que ens visiten, que els rebrem amb els braços oberts. 
Bon estiu a tots i totes!!!!

Añadir leyenda