Este any el nombre total de participants del nostre centre en la cursa del Raval de Gandia ha estat de noranta-cinc. No cal dir que com a mestra d'Educació Física estic contentíssima. 
   L'organització de la cursa ens ha donat una placa conmemorativa que ens felicita per ser fidels any rere any i per ser el centre amb més quantitat de participants.
   Moltíssimes gràcies a tots, un any més, per participar!!!!!
     Hui, 6 de desembre, molts dels nostres alumnes han participat en la cursa del Raval, que este any conmemorava el seu 25 aniversari. 
  Vos presente algunes imatges dels nostres campions i campiones i un any més, moltes felicitats a tots i totes per participar.
    Dimecres, com sempre, farem la foto de grup.
    Com voreu ens ha visitat la família Borgia en persona.

    S'apropen els dies de Nadal i hem de ser més solidaris que mai. Hem de pensar en tota la gent que té menys sort que nosaltres i que a migdia menja en el menjador social de la nostra ciutat.
    Animeu-se a col.laborar amb un quilo d'arròs o pasta, litre de llet o d'oli...Com ja ho han fet mestres i alumnes del centre. Moltes gràcies a totes i tots!!!!
UN HALLOWEEN TERRORÍFIC

Publicado por maite | 14:29 | 0 comentarios »

    Vampirs, bruixes, cadàvers...han vingut al nostre centre per celebrar Halloween. Els corredors estaven decorats terroríficament. Ací teniu algunes imatges. BON HALLOWEEN A TOTS I TOTES!!!!