LA TROBADA: NO PODEM FALTAR

Publicado por Rosana | 2:02 | 0 comentarios »


 
EL DARRER DIVENDRES 4 DE MAIG, ELS ALUMNES DE 5 ANYS, VÀREM ASSISTIR A LA INAUGURACIÓ DE LA NOSTRA PRÒPIA EXPOSICIÓ D´ART...

ELS ARTISTES AMB JAVIER CALVO
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER BRINDAR-NOS AQUESTA OPORTUNITAT


HEM GAUDIT MOLT

ESTEU TOTS CONVIDATS A VORE L´EXPOSICIÓ DE JAVIER CALVO AIXÍ COM DE LA NOSTRA INTERPRETACIÓ DE LA SEUA OBRA FINS EL PROPER 12 DE MAIG

AVUÍ DIVENDRES HEM TINGUT LA VISITA DE MªÁNGELES CLIMENT, LA FOTÒGRAFA QUE ENS HA CEDIT EL SEU ÀLBUM "INSECTES DE LA SAFOR" PER A LA NOSTRA EXPOSICIÓ.
ELS ALUMNES D'INFANTIL HEM PARTICIPAT DE L'EXPOSICIÓ, INTERPRETANT CADASCUNA DE LES FOTOGRAFIES AMB ELS NOSTRES QUADRES, QUE TAMBÉ S'HAN EXPOSAT, I APRENENT I ESCRIVINT ELS NOMS COMUNS I CIENTÍFICS DE TOTS ELS INSECTES FOTOGRAFIATS.
HA ESTAT UNA TASCA INTERESSANT I ENRIQUIDORA I HEM GAUDIT I APRÉS MOLTÍSSIM.
GRÀCIES  Mª ÁNGELES PER LA TEUA INESTIMABLE AJUDA!!
Dins de les activitats SAME en la plaça de l'Ajuntament de la nostra ciutat ens hem concentrat diverses escoles de Gandia per defensar el dret a l'educació i protegir-lo. Els alumnes del Roís de Corella més xicotets han participat en l'acte amb una poesia.

Escoles Solidàries és una ONGD que vol contribuir mitjançant  l'educació a la construcció d'un món més humà. Té la seu en el nostre col·legi i volem ajudar a aconseguir eixe objectiu. 

Gràcies a tots per la vostra participació.

Com ja sabeu, estem en la setmana cultural del centre. Realitzem eixides i tallers de tot tipus. 
      Ens estem divertint molt perquè estem fent gran varietat de coses. Moments de descobriment, de manualitats, d'activitat física. Un poc de tot. Demà completarem la setmana amb algun taller més i eixides per esmorzar la mona. BONES PASQÜES A TOTS I TOTES!!!!