Aquesta era la capçalera de la gran manifestació que ahir concentrava a centenars de milers de persones. Companys de Sanitat, Educació, col·lectius d'estudiants, pares i mares...
Tots els sindicats i representants sindicals amb una manifestació organitzada vam començar en San Agustí  pel carrer Colón i vam acabar en l'Alameda. 
El més sorprenent és que en acabar la manifestació i de tornada a l'estació de tren encara hi havien milers de persones que esperaven per començar el recorregut.

DESBORDANT!!!








Al llit a les 9

Publicado por Ma Jesús | 20:15 | 1 comentarios »


Moltes vegades solem preguntar-nos si enviem al llit als nostres fills al'hora adequada. També ens preguntem a quina hora se'n van al llit els fills de les nostres amistats o familiars.

Ací tenim els consells que practica en la seua vida familiar una "Mamà Pediatra", la Dra Amàlia Arce, una mamà que és pediatra en un gran hospital de Barcelona, i a més a més és una bloguera molt reconeguda.
 Fent clic en l'enllaç podreu accedir al seu blog.

L'hora són les 9 de la nit. A voltes pense que ja és massa tard i no obstant açò quan compare, m'adone que moltíssims xiquets de l'edat de les meues filles, se'n van al llit bastant més tard. Nosaltres excepte excepcions i divendres i dissabtes, a les 7 i mitja les banyem, sobre les 8 sopen, després es llaven i sobre les 9 menys quart estem en l'habitació per a explicar algun conte. Encara que trobem resistència per part de les xiquetes (elles allargarien indefinidament), intentem que sobre les 9 o 9 i quart, s'apaguen les llums.

D'aquesta manera dormen aproximadament 11 hores. Em sembla un temps raonable perquè pel dia no estiguen cansades i irritables. I realment és així, el dia que han dormit menys se'ls nota. No sé com poden funcionar tants xiquets que van tan justs de somni. Supose que la falta de somni generalitzada és un dels defectes del nostre país i els adults inconscientment transmetem i permetem que es repetisquen aqueixos vicis en els nostres fills.

A més hi ha un altre efecte col·lateral de la falta de somni en els xiquets. Els dies que allarguen l'hora de gitar-se, almenys les meues filles, es fa a costa d'un temps en el qual estan cansades i nosaltres també, amb la qual cosa sol ser un moment de convivència més difícil i pesada. També em semblen les últimes hores del dia, el moment en què els pares tenim el nostre espai "tan important"  per a la vida de parella, per a l'oci (tele, internet, lectura) o per a simplement desconnectar una estona de tot després d'hores i hores d'obligacions.

Així que, al llit a les 9! 


Interessant

Publicado por Ma Jesús | 22:54 | 3 comentarios »




L'Oceanogràfic de València, fa 12 anys.



I per a celebrar-ho, aquest cap de setmana, dies 11 i 12  de febrer,  les entrades són més econòmiques: 12 Euros. 

Però a més a més, per a tots aquells xiquets i xiquetes fins als 12 anys, que es presenten amb una disfressa d'algun animal marí, tindran les entrades sense cap cost.


Qui no tinga cap pla especial per a aquest cap de setmana, o no conega l'Oceanogràfic.......ara és el moment.

























No hi ha dubte de que l'esport és una activitat saludable.
En efecte ningú dubta dels beneficis de la activitat física. Pares i mares animem als nostres fills a que realitzen qualsevol activitat esportiva que beneficie al seu fill i que a més a més siga útil per alliberar energia.
Però, de vegades, presenciem situacions molt desagradables sobre tot en les competicions esportives de xiquets en edat escolar i precisament no són degudes als comportaments dels xiquets,em refereix als comportaments d'alguns pares o mares.                                                                                                                                                                                 
Abans d'esmentar algunes actuacions dels pares que no beneficien en absolut als fills diré que....
Un xiquet o xiqueta quan és membre d'un equip de futbol, bàsquet...participa per divertir-se i a més a més aprén uns valors, aprén a ser solidari, compartir, esforçar-se, ser puntual, ser constant, responsable, a relacionar-se amb els companys, a controlar els seus impulsos i... tantes coses més!.
Eixes són les coses més importants que s'han d'aconseguir amb l'esport dels xiquets, al menys és la meua opinió.
Doncs, de vegades presenciem en els pares una actitud de...

DESINTERÉS, quan el pare o la mare no acompanyen al seu fill mai als partits o als entrenes. La raó és perquè no tenen temps, estan massa ocupats...

SOBREPROTECCIÓ, quan el pare o la mare tenen por a que el xiquet s'accidente, li fagen mal etc... i
eixa por és transmesa al xiquet sense voler.

INSTRUCTORS, ENTRENADORS, quan els pares van donant ordres del que han de fer els seus fills, s'acosten a ell i li parlen,desorientant-lo i contradient allò que li ha dit el seu propi entrenador. Perjudicant l'objectiu de l'equip.

CRIDANERS, quan els pares actuen en un partit de xiquets en edat escolar com si estigueren en una competició professional. Cridant, insultant o faltant al respecte,a l'adversari o al seu propi fill.

MOLT CRÍTICS, quan els pares no estan mai satisfets amb lo que el fill fa ja que, segons ells,no fa mai les coses ben fetes.


Vos aconselle que el que estiga interessat faja clic en  aquest curtmetratge.

En ell podreu vore clarament l'actitud d'un pare que no ajuda en absolut al seu fill a realitzar-se amb l'esport. Que no el deixa gaudir amb l'esport i que té que lluitar dia a dia per no abandonar el que més li agrada.

Espere que ningú s'identifique amb ell. Animem als nostres fills a fer esport, aplaudim les bones jugades dels nostres fills i també de l'equip contrari, recolzem la tasca de l'entrenador sense interferir amb ella i acceptem-la i sobre tot donem exemple als nostres fills al  voltant de la nostra conducta en el camp.
Què penseu???



Com tots sabeu, estem recollint "tapons" de plàstic, de tot tipus per a Àlex, un xiquet d'Oliva que necessita la nostra ajuda.
    

Els pares d'Àlex, venen aquests "tapons" i els diners recollits els destinen a investigar la malatia del seu fill i de xiquets com ell. Tots els divendres, la família d'Àlex, ve a recollir-los.

La mare d'Héctor, un alumne de segon curs,  recull  al seu treball en l'hospital, molts, molts "tapons".

A alumnes tan solidaris com ell:
MOLTES GRÀCIES!

SÍMBOLS DE LA PAU

Publicado por LAMERI | 16:17 | 1 comentarios »



SIMULACRE D'EVACUACIÓ: UN ÈXIT

Publicado por LAMERI | 13:57 | 0 comentarios »