VII Jornades Novadors a Gandia

Publicado por Ma Jesús | 21:58 | 5 comentarios »


A la Universitat Politècnica de València, en la seu de Gandia, han tingut lloc les setenes Jornades Novadors.
Els dies 1 i 2 de juliol ens reunirem allí companys i companyes amb ganes d'aprendre tot el posible sobre les TICs en l'educació.

Estavem tots units per una mateixa inquietud i molta curiositat.
La nostra procedència era molt variada, axí com també el nostre lloc de treball. 
Convivíem i compartiem informació companys d'Educació Primària (com nosaltres), companys de Secundària, així com de la Universitat.

Durant aquestes jornades, nosaltres, com a representants del Primer cicle d'Educació Primària del Col.legi Públic "Roís de Corella" de Gandia, presentàrem l'experiència que el nostre col.legi ha portat aquest curs. El projecte d'innovació educativa: El Roís  al ciberespai.

El projecte, que ara fa un any, estàvem programant i pensant quina seria la millor manera de desenvolupar-lo, va ser allò que presentàrem davant d'un auditori interessat i que ocupava l'aula magna de la Universitat.

Al finalitzar la exposició i  durant el dia següent, va ser molt gratificant, rebre moltes felicitacions i enhorabones, de gent coneguda i de gent que no coneixiem.
Tots ens repetien el mateix: Molt bé per la iniciativa, i millor encara per compartir-la, i compartir-la,  tal i com ha estat, amb la seua  part satisfactòria,  així com aquells aspectes que poden ser millorables.
Gràcies a tots!Aquest és el resum que ha pujat a la seua pàgina NOVADORS: On the beach....


5 comentarios

 1. pmiguel600k // 7 de juliol de 2010 a les 15:36  

  Estic fent el meu propi resum i he buscat la pàgina per enllaçar-la.
  Crec que val la pena deixar un comentari de felicitació per als pares i mares del col·legi per la sort de tindre aquestes mestres.

 2. Ma Jesús // 9 de juliol de 2010 a les 15:06  

  Gràcies Pedro pel teu comentari.

 3. Rosana Suñer // 11 de juliol de 2010 a les 12:09  

  Pedro he entrat al teu blog"Echinocactus".M'ha encantat que digueres que la nostra comunicació va estar la més emotiva.Gràcies, comentaris així ens animen a seguir endavant i a compartir els nostres projectes amb altres docents.

 4. Anònim // 12 de juliol de 2010 a les 23:04  

  Hola amigueta. VULL ANAR AMB VOSALTRES, em sembla que estic en ulla illa deserta on hi soc, vull fer i aprendre de vosaltres tantes coses. UN FORT I SINCER BES D'UNA COMPANYA Y AMIGA DE SEMPRE: Mª Jose JM

 5. AMPA ROIS DE CORELLA // 22 de setembre de 2010 a les 23:11  

  enhorabona a les dos sou unes grans mestres