Per a vosaltres....

Publicado por Ma Jesús | 13:40 | 5 comentarios »


“Durant  els  tres darrers anys  Pura,  Reyes  i  Carmen   ens han portat a fer un fantàstic viatge al voltant de la vida.   
 Amb tendresa i una gran dosi de paciència han aconseguit  totes aquelles  coses  de  les  quals hui  podem presumir.

    Des del nostre primer  dia  de col·le,  el  Roís de Corella  era el país del riure, o açò procuraven  elles.  Un lloc ple d’emocions  i abraçades que et feien oblidar que  estaves  lluny dels teus pares.......... 

Cliqueu damunt del llibre per poder vore ' l a tamany natural. I després escape per a eixir.

5 comentarios

 1. pura // 6 d’abril de 2011 a les 22:45  

  De vegades no es plora per la tristor, llegint les vostres cartes amics i amigues de primer,he plorat d'emoció, que coses més boniques!!!.
  Sempre les mestres d'Infantil intentem que la nostra classe tinga un aire de familiaritat, ajuda, volença, el que vull dir és que erem tots per a tots i totes, intentant crear-vos un clima agradable.
  Han estat 3 anys i en la vostra vida és molt, com una família.
  Gràcies per recordar-nos. Jo també us recorde molt.
  Gràcies per estmar-nos, jo també us estime molt.
  Però pense que a l'igual que jo pensaran Reyes i Carmen, teniu molta sort, ja que teniu dues mestres i un mestre fantàstics, bones persones, competents i molt bons companys.
  Sé que esteu molt agust en primer i que feu un gran esforç per ensenyar-vos les matèries, llegir molt i traure bones notes.
  Endavant!!!
  Gràcies Ma Jesús, Rosana i Salva per haver-me fet plorar d'alegria.
  Que sort tenim de tindre un col·legi com el nostre.
  És que sóm del Roís de Corella.
  Petonets.

 2. Rosana // 7 d’abril de 2011 a les 0:13  

  Què tremenda eres Mª Jesús,de vegades et done idees però... sense dubte,què bé que saps acabar les coses.Jo també m'he emocionat!

 3. Reyes // 7 d’abril de 2011 a les 6:52  

  Què bonic!!!
  Aquest ha estat un començament de dia dels més especials en la meua vida.
  Tots i totes les mestres estimem molt als nostres alumnes i sabem que ells a nosaltres també, però la idea que han tingut els nostres companys i tutors de primària de fer-nos saber el que pensen aquestes personetes que nosaltres tant volem ha estat molt original.
  Gràcies a aquestos xiquets/es i als tres companys de primer per haver-me emocionat tant.

  AFORTUNADAMENT HE ENTRAT EN EL BLOGG EN UN MOMENT QUE ESTAVA TOTA SOLA!!! ;)

 4. carmensin // 7 d’abril de 2011 a les 10:55  

  A l´igual que les meues companyes, jo també m' he emocionat llegint les cartes del meus alumnes d' infantil. I voldria agrair a Salva, Rosana i Mª Jesús el haver publicat aquestes cartes tan precioses i per supost als xiquets per haver-se enrecordat de les seues mestres d' aquesta etapa tan important.
  Moltíssimes gràcies a tots.

 5. raquel // 8 d’abril de 2011 a les 15:13  

  La meua primera professora va ser Pura Miñana i mai l'olvidaré perque va ser la millor professora que he tingut! Pura, t'he vist en fotos i estas igual de jove!! no has cambiat gens ni mica, estás perfecta! :)...no sé si t'hen recordarás de mi pero jo de tú moltisim! espere que tot et vaja molt bé, i et mane una besaeta per a tu de la teua ex alumna Raquel Llopis Donet :)