Un programa interessant en TVE

Publicado por Rosana | 23:31 | 1 comentarios »


El proper diumenge 12 juny 2011 a les 21:30 H, s'emetrà per "La 2" de TVE elprograma de divulgació científica "REDES", dedicat a la Dra Susan Barry i la seva experiència amb la optometria comportamental.

Aquest programa està presentat i dirigit per Eduard Punset, advocat, economista i comunicador científic, amant de la neurociència i de les funcions cerebrals.

La Dra Susan Barry, neurocientífica Americana, parlarà de la seva experiència com a científic i com a pacient sobre la Teràpia Visual neurocognitiva en el marc de la Optometria Comportamental.

La Dra Barry, patia estrabisme des dels primers anys de vida i amb 50 anys va començar un tractament amb Teràpia Visual amb el qual va aconseguir aprendre ausar els seus dos ulls alhora, treballar en equip i va aconseguir visió en 3D,demostrant així que la plasticitat cerebral és possible encara en adults.
Es parlarà així de la Optometria Comportamental a Espanya.



1 comentarios

  1. Tere // 11 de juny del 2011, a les 12:37  

    Fa uns anys vaig coneixer a Punset en persona i no sol és una persona molt inteligent, a més, és un home super simpàtic,divertit i un gran comunicadoR.No dubtes que vorem el programa.Gràcies.