Idees per regalar en Nadal

Publicado por Ma Jesús | 6:30 | 0 comentarios »



Vivim en una societat que transmiteix la informació que els xiquets  només volen  maquinetes, roba o joguets per a Nadal. 
Però si ens aturem un poquet i ens parem a meditar, ens percatarem de que les coses que realment volen són les següents:

1.-  Un ambient relaxat amb la família.
En aquesta època nadalenca existeix molta pressió comercial però és important resistir i passar temps de qualitat amb els xiquets.
Evita caure en el consumisme i no permetes que els teus xiquets estimen més els regals que els dónes, que a tu. No oblides que qualsevol joguet li va a durar un parell de mesos més o menys, però les coses que feu junts les recordarà per sempre.

2.-  Tradicions familiars.

Quan algú de nosaltres ens reunim amb els amics i parlem sobre el que era el nadal quan érem xiquets,  no és dels regals que rebíem del que ens enrecordem.  Recordem les coses que fèiem en Nadal amb a amics i amb la família. Els teus xiquets, quan siguen majors, recordaran el mateix, les activitats amb la família, no els regals.

3.-  Amor.

El vertader propòsit no és Santa Claus ni el donar regals. El vertader propòsit del nadal és compartir amor, donar i rebre amor. Els regals duren un temps però l'amor és per sempre.

Què et semblen els nostres consells? 
Què agregaries a aquesta petita llista? 
Creus que els regals són veritablement importants? 

Et convidem a deixar la teua opinió en un comentari.