Exposició targetes de Nadal

Publicado por Ma Jesús | 20:17 | 3 comentarios »


Com cada curs escolar, quan arriben aquestes dades, tots els alumnes del col.legi participen en el ja tradicional "Concurs de targetes de Nadal".

Aquest concurs és organitzat cada any per l'AMPA del col.legi.

Cada xiquet disenyarà el seu model de felicitació, que segons marquen les bases, es plasmarà en el full que se'ns entrega, i ha de fer-se en classe.
Una vegada finalitzat el plaç d'entrega, és reuneix el jurat format per pares, mares i mestres integrants de la Comissió de festes, i elegeixen una felicitació guanyadora per cada cicle.

La resta, les que no han estat seleccionades formaran part de l'exposició que es munta als corredors dels dos edificis del col.legi. Una vegada finalitzada pot ser visitada per tots els familiars que ho desitgen, des del dia 9 fins el 22 de desembre,  en horari de  16,30 a 17 hores.

El passat divendres 9 de desembre els corredors del col.legi s'han omplit de pares i mares delegats i delegades de tots els cursos, que han anat organitzant l'exposició de les targetes de felicitació del Nadal.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col.laboració.





3 comentarios

  1. tere // 11 de desembre del 2011, a les 18:57  

    Quines mares i pares més participatius,un abraç molt fort per eixes mamis que sempre estan participant en tot.Petonets.Bon Nadal a totes!

  2. pura // 12 de desembre del 2011, a les 10:43  

    Què bonics estan els corredors de l'escola amb les targetes de Nadal.
    Gràcies als alumn@s , pares i mares per estar sempre ajudant.
    TOTS JUNTS FEM ESCOLA
    Bones Festes!!!.

  3. maite // 20 de desembre del 2011, a les 17:35  

    Tenim unes mares molt col.laboradores. Moltes gràcies a totes pel treball realitzat. Els corredors han quedat preciosos!