28 DE GENER DIA DE LA PAU

Publicado por Ma Jesús | 18:31 | 1 comentarios »


Ajudem al poble sahrauí


         Com ja sabeu, aquest curs treballem al voltant de l'objectiu “Menja sa i troba't bé”. En aquesta ocasió ho farem des de la vessant més solidària, apropant als nostres alumnes a l'alimentació i les condicions de vida dels pobles més desfavorits.    
     
            Des de l'escola  volem contribuir a la millora dels recursos del poble sahrauí recollint fons econòmics. Per això, hem organitzat un esmorzar solidari i saludable comptant amb el suport econòmic de l'AMPA. 

Alumnes i mestres hauran de col·laborar amb 1 euro

La recaptació anirà destinada a l'equipament de l'hospital que l'Associació d'ajuda al poble sahrauí de la Safor ha construït al campament de refugiats. Per tal de tindre una previsió dels esmorzars, els alumnes hauran de portar l'euro abans del dimecres 26 de gener.

            Al llarg de la setmana es treballarà a les aules amb material audiovisual cedit per l'Associació d'ajuda al poble sahrauí de la Safor, per a que els alumnes coneguen més de prop com és la vida als campaments de refugiats. A més treballarem la cançó “La festa de la Pau” des de la vessant musical i la vessant plàstica. 
Per a aquesta activitat els alumnes han de portar un imperdible
Teniu el vídeo de la cançó als diversos blogs del col·legi per a que pugueu treballar-la també a casa i compartir-la amb els vostres fills. Clica ací

            Com a cloenda de totes aquestes activitats, el divendres 28 de gener a les 16:15h. celebrarem el Dia de la Pau tots junts al pati de l'escola. 
Esteu tots convidats.
Salutacions,
El claustre del CEIP "Roís de Corella"

1 comentarios

  1. Rosana // 23 de gener del 2011, a les 12:08  

    Jo crec que després de l'exposició de Benirredrà, els xiquets estan molt concienciats i fins i tot ja hi ha molts en la meua classe que m'han portat l'euret per a l'esmorzar. Nosaltres les mestres també hem de donar exemple i portar l'euret i esmorzar eixe dia amb els xiquets el pa amb oli i sal.