RACIONS MASSA ABUNDANTS

Publicado por maite | 15:17 | 0 comentarios »

Cada vegada les racions són més abundants, tant si mengem en llocs de "menjar ràpid" com a casa. Aquesta tendència és perillosa, especialment quan parlem de xiquets i d'obessitat.
La dieta del ciutadà mitjà necessita millorar. Els especialistes recomanen racions més menudes. Una de les mesures que ha pres una d'aquestes cadenes de menjar ràpid és suprimir les racions extra-grans com ajuda per previndre el sobrepés i l'obessitat.
Hi ha estudis que diuen que les racions són molt més abundants en els últims 20 anys (Journal of the american diet). L'aport energètic diari és massa elevat.
Si les racions a casa són molt abundants, estem contribuïnt considerablement a què els menuts de la casa es convertixquen en adults amb sobrepés/obessitat.
Per la seua part Valentín Fuster, eminent cardiòleg, ha realitzat una crida en l'últim congrés de cardiologia. Ell afirma que l'obessitat farà tremolar el sistema de sanitari en pocs anys. És preferible menjar dos plats menuts, per donar varietat a la dieta, que no un que em sàcie en excés.