Escola de pares: Mª Àngeles Soto

Publicado por Ma Jesús | 22:33 | 10 comentarios »






La sala d'usos múltiples s'ha quedat menuda, a pesar d'haver posat una vintena més de cadires de les habituals, aquesta vesprada.
Al comprovar que no cabien més persones s'han anat col.locant totes les possibles fins que ja era completament impossible entrar-ne ni una més. 

Amb l'aula plena i amb algunes persones de peu, hem gaudit tots de l'oratòria tan amena i instructiva d'aquesta afamada psicopedagoga. 
Han estat dues hores on se'ns ha explicat com podem identificar els diferents tipus de conductes que podem trobar en els nostres fills, i el que és més profitós, com hem d'actuar i quines estratègies hem de seguir en cadascuna d'elles.
Hem acabat amb un interesant apartat de preguntes, un debat d'allò més aclaridor.
En resum:  un èxit de convocatòria.
La ponent  Mª Ángeles ja va vindre el darrer curs al nostre centre, i el bon sabor de boca que ens va deixar ha fet que hi hagueren moltes persones interessades en escoltar-la. Ara ja podeu opinar.....
Què us ha paregut?
Us servirà per a millorar l'educació dels vostres fills i filles?
Penseu que l'escola de pares ha de continuar?

Cliqueu dalt d'aquest article/post, on posa "comentaris" i deixa el teu. 
Totes les opinions són vàlides i necessàries per a la continuitat d'aquest projecte.

10 comentarios

  1. Yolanda // 23 de febrer del 2011, a les 23:24  

    Crec que poder escoltar-la es un luxe i que com a mare es molt interessant. Sempre ens plantegem si podem millorar en les relacions amb els nostres fills. Qualsevol bon consell es d'agrair. Pense que l'escola de pares deu de seguir endavant.

  2. Rosana Suñer // 23 de febrer del 2011, a les 23:25  

    Mª Angeles ens ha donat estratègies per canviar les conductes dels xiquets amb exemples pràctics, i... també ens ha fet riure. Efectivament és fantàstica la seua manera de transmetre'ns les bases psicològiques de l'educació tant dels més menuts com dels adolescents. Han assistit al voltant de cent persones,pares i mestres amb un objectiu comú.

  3. MªJosé // 24 de febrer del 2011, a les 9:39  

    A mí m'ha agradat molt la conferència i crec que ens ha donat que pensar sobre la manera que tenim de relacionar-mos en els nostres fills. Jo vaig a intentar seguir alguns dels seus consells a vorer si millorem la conducta del xiquet i la meua pròpia.

  4. Inma // 24 de febrer del 2011, a les 16:05  

    La xarrada ha sigut un èxit tant com a contingut i com a cantitat de gent.Per a mi ha sigut molt gratificant escoltar-la. Ara toca intentar posar-ho tot a la pràctica, malgrat que trobe que és més difícil que aprovar una oposició.

  5. Bea // 24 de febrer del 2011, a les 19:26  

    La xarrada ha estat molt interessant i amena, al mateix temps que profitosa. En alguns casos, m'he sentit molt identificada en conductes cap als meus fills: veste'n a pensar a l'habitació, estaràs una setmana sense dibuixos... Pense que és molt important que experts en diferents matèries ens parlen d'allò que millor saben fer. Per tant, pense que l'escola de pares, hauria de continuar.

  6. Beatriz // 24 de febrer del 2011, a les 21:35  

    lo que més m'agrada, es que en les dos xarrades, que ja ha fet, presenta els temes d'una manera que s'apropa molt a la realitat i que en algun moment et sents identificat. als mestres i als pares, sols dir gracies.

  7. Rosana P. // 26 de febrer del 2011, a les 16:26  

    Amunt l'escola de pares!
    Clar que val la pena continuar oferint als pares aquest tipus d'ajuda per a poder millorar en la tasca tan difícil d'educar als nostres fills.

  8. MCarmen // 9 de març del 2011, a les 22:17  

    Fantastica la reunion fueron 2horas que pasaron volando espero que se repita pronto

  9. Pilar // 10 de març del 2011, a les 16:46  

    Em va encantar escoltar-la i, sobre tot, ens va fer riure moltíssim quan escenificava les situacions i actituds a corregir: a totes/s ens passa igual! Ha publicat llibres aquesta ponent?

  10. Rosana // 10 de març del 2011, a les 22:30  

    Pilar, eixa va ser la pregunta que li va fer molta gent a Mª Ángeles enguany i també l'any passat, quan va vindre.És una pena però malgrat que és una molt bona psicòloga i oradora ella no deixa de dir que és "espesita escribiendo" cosa que no m'ho acabe de creure. Pense que ja s'ho està plantejant, esperem que escriga algo, de segur seria molt bo.